Cezayir Ticari Vize

Acentamız sizin adınıza Cezayir ticari vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.
Cezayir ticari vizeler 1 aylık tek girişli ve 3 aylık çok girişli olarak alınabilmektedir.

Cezayir Ticari Vize; Cezayir’e ürünlerini, hizmetlerini tanıtma, yeni müşteriler kazanma, var olan müşteri ile görüşme, ziyaret etme, sektöründeki gelişmeleri takip etme ve yeni üretim teknolojilerini öğrenme amaçlı Cezayir’e gidip gelen iş adamlarının alması gereken vize türüdür.

  • Umuma Mahsus (Bordo) sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Hususi (Yeşil) pasaport sahipleri 90 güne kadar ki seyahatlerinde vizeden muaftır.
  • Hizmet (Gri) pasaport sahipleri 90 güne kadar ki seyahatlerinde vizeden muaftır.
  • Diplomatik (Siyah) pasaport sahipleri 90 güne kadar ki seyahatlerinde vizeden muaftır.

Cezayir Ticari Vize için Gerekli Evraklar

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • 2 Adet arka fonu beyaz standart vesikalık resim (Örnek Resim)
  • Önlü arkalı T.C. Kimlik (Fotokopisi)
  • Cezayir’de görüşmeye gideceğiniz firmanın bağlı olduğu belediye tarafından onaylı davetiyesi (Örnek Davetiye ”Kopyası”)
  • Şirket antetli kağıdına konsolosluğa hitaben seyahat detaylarını belirten ıslak imzalı kaşeli dilekçe (Örnek Dilekçe ”Aslı”)
  • İş yeri imza sirküleri (Fotokopisi)
  • İş yeri son dönem vergi levhası (Fotokopisi)
  • SSK işe giriş bildirgesi (Fotokopisi)
  • E-devlet üzerinden alınmış barkodlu SGK hizmet dökümü (Fotokopisi)
  • İş sözleşmesi iş yeri tarafından ıslak imzalı kaşeli (Örnek Sözleşme ”Aslı”)
  • İletişim bilgileriniz (Ev adresinizi ve Cep telefon numaranızı boş bir kağıda yazınız.)
  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • 2 Adet arka fonu beyaz standart vesikalık resim (Örnek Resim)
  • Önlü arkalı T.C. Kimlik (Fotokopisi)
  • Cezayir’de görüşmeye gideceğiniz firmanın bağlı olduğu belediye tarafından onaylı davetiyesi (Örnek Davetiye ”Kopyası”)
  • Şirket antetli kağıdına konsolosluğa hitaben seyahat detaylarını belirten ıslak imzalı kaşeli dilekçe (Örnek Dilekçe ”Aslı”)
  • İş yeri imza sirküleri (Fotokopisi)
  • İş yeri son dönem vergi levhası (Fotokopisi)
  • İletişim bilgileriniz (Ev adresinizi ve Cep telefon numaranızı boş bir kağıda yazınız.)

Cezayir Ticari Vize Ücretleri ve İşlem Süreleri

Vize SüresiVize TipiGiriş Sayısıİşlem SüresiToplam Ücret
1 AylıkTicari1 Girişli2-3 İş Günü80 EUR
3 AylıkTicariÇok Girişli2-3 İş Günü150 EUR