Cezayir Özel Ziyaret Vizesi

Cezayir İstanbul başkonsolosluğu ve Cezayir Ankara Büyükelçiliği geçici bir süreliğine Özel Ziyaret vize başvuruları kabul etmemektedir. Sadece ticari kategoride vize başvuruları kabul etmektedir.
Acentamız sizin adınıza Cezayir özel ziyaret vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.
Cezayir özel ziyaret vizesi 1 aylık tek girişli ve 3 aylık çok girişli  olarak alınabilmektedir.

Cezayir Özel Ziyaret Vizesi; Bu tür vizeler akraba ve arkadaş ziyaretlerinde alınması gereken vize türüdür. Özel ziyaret vizesi maksimum 90 günlüktür.

  • Umuma Mahsus (Bordo) sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Hususi (Yeşil) pasaport sahipleri 90 güne kadar ki seyahatlerinde vizeden muaftır.
  • Hizmet (Gri) pasaport sahipleri 90 güne kadar ki seyahatlerinde vizeden muaftır.
  • Diplomatik (Siyah) pasaport sahipleri 90 güne kadar ki seyahatlerinde vizeden muaftır.

Cezayir Özel Ziyaret Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • 2 Adet arka fonu beyaz standart vesikalık resim (Örnek Resim)
  • Önlü arkalı T.C. Kimlik (Fotokopisi)
  • Cezayir’de yanına gideceğiniz kişinin bağlı olduğu belediye tarafından onaylı davetiyesi (Örnek Davetiye ”Aslı”)
  • Davet gönderen kişinin Cezayir önlü arkalı kimliği (Fotokopisi)
  • Şirket antetli kağıdına konsolosluğa hitaben seyahat detaylarını belirten ıslak imzalı kaşeli dilekçe (Örnek Dilekçe ”Aslı”)
  • İş yeri imza sirküleri (Fotokopisi)
  • İş yeri son dönem vergi levhası (Fotokopisi)
  • SSK işe giriş bildirgesi (Fotokopisi)
  • Son 3 aylık maaş bordrosu ıslak imzalı kaşeli (Aslı)
  • E-devlet üzerinden alınmış barkodlu SGK hizmet dökümü (Fotokopisi)
  • İş sözleşmesi iş yeri tarafından ıslak imzalı kaşeli (Örnek Sözleşme ”Aslı”)
  • En az 5.000 TL bakiyeli son 3 aylık banka tarafından imzalı kaşeli banka hesap dökümü (Aslı)
  • İletişim bilgileriniz (Ev adresinizi ve Cep telefon numaranızı boş bir kağıda yazınız.)
  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • 2 Adet arka fonu beyaz standart vesikalık resim (Örnek Resim)
  • Önlü arkalı T.C. Kimlik (Fotokopisi)
  • Cezayir’de yanına gideceğiniz kişinin bağlı olduğu belediye tarafından onaylı davetiyesi (Örnek Davetiye ”Aslı”)
  • Davet gönderen kişinin Cezayir önlü arkalı kimliği (Fotokopisi)
  • Şirket antetli kağıdına konsolosluğa hitaben seyahat detaylarını belirten ıslak imzalı kaşeli dilekçe (Örnek Dilekçe ”Aslı”)
  • İş yeri imza sirküleri (Fotokopisi)
  • İş yeri son dönem vergi levhası (Fotokopisi)
  • En az 5.000 TL bakiyeli son 3 aylık banka tarafından imzalı kaşeli banka hesap dökümü (Aslı)
  • İletişim bilgileriniz (Ev adresinizi ve Cep telefon numaranızı boş bir kağıda yazınız.)

Cezayir Özel Ziyaret Vize Ücretleri ve İşlem Süreleri

Vize SüresiVize TipiGiriş Sayısıİşlem SüresiToplam Fiyat
1 AylıkZiyaret1 Girişli2-3 İş Günü80 EUR
3 AylıkZiyaretÇok Girişli2-3 İş Günü150 EUR